KNLTB ClubApp

03 november 2023


Sinds enige tijd maken wij gebruik van de KNLTB ClubApp. Met deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Ook kan je onder andere een maatje zoeken om mee te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en een baan reserveren.

De App beschikt over de volgende functionaliteiten:

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app; 
  • Competitie en toernooi uitslagen;
  • Ledenlijst;
  • Persoonlijk profiel;
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;
  • Afhangen; leden kunnen via de app een baan reserveren.  

Installeren Mocht je de app nog niet op je telefoon hebben, dan kun je deze downloaden via de Google Play Store of de App Store. Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, kun je met de wachtwoordvergetenfunctie een wachtwoord aanmaken. Vervolgens kun je met dit wachtwoord en je bonds- of clublidnummer inloggen.  

Clubnieuws We zullen steeds minder gaan communiceren via de mail en meer via de ClubApp, we adviseren je daarom dringend om gebruik te maken van de app. Zet daarbij de push-berichten aan, zodat je geattendeerd wordt als er een evenement of ander nieuws is.  

Baan reserveren Hoewel we er ons van bewust zijn dat afhangen vaak niet nodig is, willen we je toch dringend verzoeken om een baan op voorhand te reserveren/af te hangen. Ook dit kan eenvoudig via de app. Leden die (digitaal) afgehangen hebben, hebben voorrang op leden die zonder reservering op de baan staan.  

Met de KNLTB ClubApp zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger. Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar bijgevoegde handleiding, naar de website van de KNLTB of neem gerust contact met ons op via [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

TV de Puye

Nieuweweg 13
4472 BH 's Heer Hendrikskinderen

KVK-nummer

40311111