Aan onze bardienstmedewerkers

Aan onze bardienstmedewerkers

Beste mensen,

Zoals de meesten van jullie inmiddels al weten, hebben Ellis Payet en Saskia Boudens sinds april de kantine overgenomen. Op www.tvdepuye.nl vind je alle bardiensten terug. Kijk daarom goed wanneer en op welk tijdstip je precies ingedeeld bent. Vanaf heden werken we met turflijsten waarop alle consumpties van de bardienst genoteerd moeten worden. De turflijsten gebruiken we om een beter overzicht van de voorraad te hebben. 
De losse handgeschreven bonnetjes gebruiken we niet meer en zijn vervangen door individuele turflijsten. Deze liggen in de kassalade. Alle turflijsten dienen aan het eind van de bardienst (samen met de portemonnee en sleutel) in de brievenbus bij Ellis te worden gedaan.

Na afloop van de bardienst willen we jullie vragen om de kantine schoon achter te laten en vergeet hierbij de toiletten niet. Helaas hebben we op dit moment te weinig schoonmaakvrijwilligers dus lossen we het op deze manier op. 

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Voor de volledigheid staan hieronder nog de belangrijkste spelregels.

Bardiensten spelregels

  •  Afzeggen kan niet, maar ruilen is geen probleem, je regelt dit wel zelf. Als je ruilt, geef dit dan even door via de app (telefoonnr Saskia 06 10130724), dan verwerk ik het op de website.
  • De sleutel van de kantine en de portemonnee haal je op bij Ellis (Jan van Tourainestraat 18, 's Heerhendrikskinderen). 
  • We hebben liever niet dat er consumpties opgeschreven worden. Kies je ervoor dit wel te doen, dan gebruik je een individuele turflijst en zorg je ervoor dat dit dezelfde dag nog wordt afgerekend.
  • Het is op zich prima als je, wanneer het niet zo druk is, zelf ook even een balletje slaat. Maar hou wel oog op de bar en mensen die wat willen drinken. Jij blijft de verantwoordelijke barman-/vrouw!
  • Vul na afloop van je bardienst de voorraad in de koelkast weer aan (let op de datum i.v.m. de houdbaarheid)

Groeten,
Ellis en Saskia

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

TV de Puye

Nieuweweg 13
4472 BH 's Heer Hendrikskinderen

KVK-nummer

40311111