Jaap Moerland (TOZ) start als nieuwe tennistrainer

28 februari 2023


Hallo allemaal, ik wil me even voorstellen, ik ben Jaap Moerland de nieuwe tennistrainer bij TV de Puye. Ik woon samen met mij vrouw Olga en mijn dochter Sofia in de Goese Polder. Ik geef sinds een paar jaar tennis- en padellessen voor TOZ bij diverse verenigingen in de buurt van Goes. Ik tennis al vanaf mijn 12e jaar en mijn hoogste speelsterke is 3 geweest. Ik heb diverse 3 toernooien in de omgeving gewonnen.

Naast zelf tennissen ben ik ook bij diverse toernooien wedstrijdleider geweest en ik heb ook nog verschillende bestuursfunctie vervuld bij de knltb en tennisverenigingen. Tennis is een onderdeel van mijn leven.

Ik vind het leuk om tennissers van jong tot oud nieuwe dingen te leren, zodat ze beter gaan tennissen en meer plezier in het spelletje krijgen.  Het spelelement is een belangrijk onderdeel van onze trainingen.

Ik geef geen full-time tennisles maar doe dit een aantal dagen in de week. Ik werk momenteel ook nog 4 dagen in de week als commercieel medewerker bij Adri & Zoon in Yerseke.

Op vrijdag 10 maart is er een clinic van 19:00 - 20:00 uur voor de jeugd en van 20:00 tot 21:00 uur voor de senioren, dan kunnen jullie met mij kennismaken.

       

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

TV de Puye

Nieuweweg 13
4472 BH 's Heer Hendrikskinderen

KVK-nummer

40311111