Nieuws

Terugblik Algemene Ledenvergadering 2019

Dinsdag 27 februari heeft de jaarlijkse ledenvergadering weer plaatsgevonden. De opkomst was prima en leden zijn vooral gekomen om mee te denken om meer activiteit binnen de vereniging te krijgen. Er zijn mooie zaken uit voortgekomen. Lees de notulen elders op deze pagina.

 

 

Lees meer »

Toss-avond

De voorjaarscompetitie is weer begonnen!

Onze tennisvereniging doet mee met een damesteam en een mixteam op de vrijdagavond. Hierdoor zal de toss (zolang de competitie duurt) op woensdagavond plaatsvinden.

Tijdens de tossavonden zal er iemand voor bardienst aanwezig zijn. Vanaf nu verzoeken wij jullie om direct af te rekenen. Wij werken niet meer met bonnetjes of op rekening.

Wil je weten of er anderen gaan tossen? Geef je dan op voor de toss-whatsappgroep via de mail..

 

 

De tractor van de Puye

Het onderhoud van onze nieuwe “All-Weatherbanen” wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd met behulp van een zware drie-hoekige borstel, die wordt gesleept door een kleine tractor. Op deze wijze wordt het “infill – materiaal” , wat op de kunstgrasmat is aangebracht, telkens opnieuw los gewoeld en in beweging gebracht, zodat onkruid , algen en humus geen kans krijgen om zich vast te zetten in de bovenlaag van de tennisbanen 1 en 2.

Afhankelijk van het jaargetijde en de weersomstandigheden is het noodzakelijk om het “borstelen” van de banen zo vaak mogelijk te doen. In het voorjaar, zomer en herfst bij voorkeur elke week. In de winter wordt een ruimere frequentie gehanteerd, afhankelijk van de omstandigheden. De tractor wordt ook gebruikt om het gras rondom de tennisbanen te maaien.

Lees meer »

NIEUW BESTUUR, FRISSE WIND

Beste mensen,

Het bestuur van de Puye is weer zo goed als compleet! Er is een nieuwe voorzitter, een nieuwe penninmeester wordt door de huidige penningmeester ingewerkt.

Binnenkort een aangepast overzicht. Daarnaast zijn er mensen opgestaan die zich actief in willen zetten!

 

Ook dit jaar zijn we nog wel op zoek naar mensen die werkzaamheden voor de club willen verrichten, vooral op het gebied van park- en baanonderhoud.

 

Voorzitter: Richard Ouweneel

Coördinator Parkcommissie: Martijn Blok

Kantinecommissie: Ellis Payet en Saskia Boudens

 

Neem voor meer informatie contact op met iemand van het bestuur bestuur@tvdepuye.nl

CONTACTGEGEVENS LEDEN INZIEN

Telefoonnummers en e-mailadressen van andere leden van De Puye kan je inzien als je inlogt. Je kan ze nodig hebben voor het ruilen van bardiensten, parkonderhoud of om af te spreken om een balletje te slaan.

Lees meer »

13-12-2015-Tossen in de winter?
02-01-2015-BAANVERLICHTING OP DE “ALL – WEATHERBANEN”
03-04-2014-Tennisschool Roose
08-05-2012-Electronisch toegangssysteem in gebruik

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed